اکنون که با مفهوم ضریب تولید و نکات مربوط به آن آشنا شدید به سراغ ضریب تولید میوه خشک می رویم. از آنجایی که رطوبت همه میوه ها با یکدیگر یکسان نیست و هر نوع میوه با میوه دیگر به لحاظ ظاهری نیز تفاوت های بسیاری دارد ، نمی توان یک نسخه کلی برای همه میوه ها پیچید و مثلا گفت برای تولید یک کیلو چیپس میوه به ۵ کیلو میوه تازه نیاز دارید!! بنا بر این می بایست هر میوه را به طور جداگانه بررسی کرد و ضریب تولید مخصوص همان میوه را به کار برد. در ادامه ضریب تولید چند میوه خشک پر طرفدار را برای شما آورده ایم. زامنس را دنبال کنید تا در مقالات آتی مطالب بیشتری را در رابطه با تولید میوه و سبزیجات خشک ، بخوانید.